אסטרטגיה וחדשנות ארגונית

בתמונת הנושא: מכונת רוב גולדברג להדלקת נורה בודדה. מה שניתן לסבך, יסובך ונוצר בזבוז במשאבים וחוסר יעילות. נכון למרבית הארגונים (בפרט הציבוריים) בעולם.

זו הנוירוביולוגיה, טמבל

אדוארד ברנייז היה הראשון שהבין כי שיווק להמונים עובר דרך הבנת הרציונל הפסיכולוגי שלהם. האדם הממוצע נדרש לקבל מאות החלטות מדי יום, לאורך כל חייו. את רובן הוא מקבל באופן אוטומטי, על פי סכמות קוגניטיביות קבועות. עם התפתחות תחום מדעי המוח למדנו כי למידה במחזוריות של 10 דקות יעילה הרבה יותר, למדנו שהמוח הזוחלי, הריגשי, גובר על שיקול מטא קוגניטיבי אך האדם יטען כי ההחלטה הייתה מודעת ועצמאית. למדנו על הפער בין אנדורפין לדופמין, בין עונג לסקרנות. האדם קונה סיפור, נרטיב, גם כשהוא חושב שהוא קונה מוצר. הסביבה הדיגיטלית יוצרת התרגלות להתמכרות, אך גם סף גירוי גבוה. כדי להתגבר יש צורך בטוויסט, בלפתח מותג וקמפיין שיוצאים מאזור הנוחות.

מיתוג ושיווק

“The reasonable man adapts himself to the world: the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore all progress depends on the unreasonable man."

George Bernard Shaw

תתקדמו - התוכנית הלאומית לקידום אוטיסטים בצה״ל.

לקוח: אגף כל-אדם בצה"ל. פיתוח קונצפט ובריף שיווקי: אודי הלר. אסטרטגיה: עטרה בילר. קופירייטניג: טל ברקוביץ. מעצב: אורי נווה. בעקבות מחקר ויוזמה שלי, חטיבת התכנון באכ"א מובילה מהלך שישנה מקצה לקצה את אופן השילוב של אנשים על הרצף האוטיסטי בצה"ל. לא עוד פרופיל 21, כי אם פרופיל גיוס, שירות רגיל עם התאמות, תחת הסלוגן "הגמישות של ההתנדבות, העוצמה של שירות החובה". הלוגו שעוצב מייצג את מניפת הצבעים כסמל למגוון האנושי, וסמלי צה"ל, חרב ועלה זית שעוצב כאין סוף - סמל הקהילה האוטיסטית בעולם. כחלק מהמהלכים גייסתי את אנשי האסטרטגיה והמיתוג מהטובים בישראל.

#אוטיסט_זו_זכות

לקוח: המשרד לענייני אוטיסטים. אסטרטגיה, קופירייטינג ועיצוב : אודי הלר. האשטאג קליט כמסר חיובי (בניגוד לסלוגנים אחרים) עם משמעות כפולה, זכות להיות אוטיסט וזכויות שוות לאוטיסטים.

We are Human Ventures™

פיתוח קונצפט, אסטרטגיה, קופירייטניג ועיצוב: אודי הלר. יצירת קרן הון סיכון לקידום יזמות חברתית אשר מטרתה יישום פתרונות חדשניים לסוגיות בתחום המדיניות הציבורית.

מפסלים את היחודיות שבך

לקוח: ד"ר לריסה ברק. פיתוח קונצפט, אסטרטגיה וקופירייטינג: אודי הלר. מעצב: אורי נווה. איך בונים מותג נחשק לרפואה אסתטית בו הדגש על אמנות ולא רק מכשור.

חוויה של מרחבי פעילות

"ההתרשמות היא מבחור אינטלגנטי, מורכב מאוד, יצירתי ,..., שאכן יש לו יכולות גבוהות, אינטלגנציה וכוחות היכולים להביא לתרומה משמעותית" (סיכום בדיקה וטסטים, שירות הבטחון הכללי).

Unleashing the potential of the spectrum™

לקוח: מיזם Working Rainbows. פיתוח קונצפט, אסטרטגיה ומיתוג: אודי הלר. מתחמי תעסוקה, חברה והכשרה לאנשים צעירים על הספקטרום, המספקים חוויה של העצמה אישית וניהול עצמאי במתכונת קהילות.

#Start #School #Everywhere™

לקוח: מכון איתן. פיתוח קונצפט, אסטרטגיה ומיתוג: אודי הלר. סדרה של מאיצי פרויקטים בחינוך הא-פומרלי לתלמידים, לשם קידום יזמות אישית, אחריות ושיתוף פעולה עם אחרים.

Business, Bar and Beauty™

פיתוח קונצפט, אסטרטגיה, מיתוג ועיצוב - אודי הלר. עיצוב מתחם פיזי - עדי חמיצר, דולפי לוי ואורי נווה. בניית מתחם ראשון מסוגו בארץ (ואולי אף בעולם) המשלב חוויה כמו בר-לאונגג' עסקי של חברת תעופה, עם מרפאה.

טכנולוגיה הומניסטית

אולי זה החיווט הנוירולוגי השונה, אולי זו החוסר יכולת להגיב למסרים הממשמעים במערכת החינוך, אולי זה היעדר הגבולות שנקבעים ביחסי גומלין מול הורים וחברים, שהותירו אותי במחוזות הילד ששותל ארמונות בגינה ובורא בתים בין עצים במשק כפרי רחב ידיים. ואולי זה פשוט האופי שמסרב להיכנע למגבלות עימן נולדתי.

It's a match made by Flatterr™

פיתוח קונצפט: אודי הלר. אסטרטגיה: עטרה בילר. קופירייטינג: רומם סרנגה. עיצוב: אורי נווה. לקחנו תחום שמאוד קשה לקבל בו החלטה - מעבר דירה, והפכנו אותו לסקסי, מושך, חברתי, בו כל אחד יכול להמליץ, לתרום לאחרים, כל פרופיל של דירה הוא ישות במערכת אקולוגית של מסחר ושירותים.

Intelligently Healthier, Together™ . Conversational healthcare everywhere™

פיתוח קונצפט, אסטרטגיה ומיתוג: אודי הלר. בריאות הציבור ורפואה הם סוגיות מורכבות ורגשיות. קשה לגרום לאנשים לשמור על בריאותם, לאו דווקא כשהם חולים. fazeLift היא גרסת אב-טיפוס עובדת ומוקטנת לחזון הגדול - מערכת בריאות שמחברת בין כל השחקנים והידע שלהם.

Terraforming the world's brain™

פיתוח קונצפט, אסטרטגיה ומיתוג: אודי הלר. הדור הבא של תשתית שיתופית לעבודה, למידה ותכנון משימות המובססת על מודל RIDDLR ו-Classpace. העצמת היצירתיות ויצירת אקלים התומך בשיתוף וזרימת ידע. תקופת הקורונה המחישה עד כמה מערכת זו הקדימה את זמנה.

אוטיסטים מתאפיינים ברגישות סנסורית גבוהה למסרים אודיו-ויזואלים, חלקם מצטיינים בתשומת לב לפרטים קטנים ויכולת זיהוי של אנומליות, רובם מתקשים להסתגל למציאות כפי שהיא ומאתגרים סכמות שעבור אלו שאינם על הספקטרום, מובנים מאליהם. יש לנו הרבה לתרום ואף מעבר לציפיות, אם רק תתנו לנו הזדמנות.